vrijdag 17 januari 2014

mijn favoriete bloggers

Heei Lezers!

Blogs worden steeds populairder. er zijn duizenden blogs te vinden. Je hoeft maar beautyblog in te tikken en je krijgt al meer dan 4 miljoen resultaten. Vandaag ga ik het hebben over mijn favoriete blogs en waarom.
met Mascha is het allemaal begonnen voor mij. Beautygloss is het eerste beautyblog dat ik ben gaan volgen. het begon met 'afentoe even beautygloss checken' en draaide uit tot een dagelijkse gewoonte. Ik heb heel veel van haar geleerd en door haar is mijn interesse in beauty en make-up ook ontstaan. Ik vindt haar naast dat ze een echte beautyguru is ook gewoon een geweldige persoonlijkheid. ze inspireert me om te doen wat je leuk vindt en ik bewonder haar heel erg om alles wat ze doet.


vera is ook een grote favoriet van mij. Ik hou heel erg van haar humoristische schrijfstijl en haar reviews vind ik altijd ijzersterk. Ook haar foto's liegen er niet om. wauw! voor goeie reviews moet je bij vera zijn!
Martine en Willemijn zijn 2 beste vriendinnen die samen een blog hebben. Ze hebben altijd hele leuke en grappige artikelen en bij hun filmpjes is het zeker lachen geblazen. Ze maken me altijd helemaal vrolijk door hun enorme enthausiasme en plezier dat ze er in hebben.

genoeg beautyblogs. Lisanne vindt ik een heel inspirerend persoon. ze heeft atlijd hele leuke en inspirerende artikelen. aan haar blogtips artikelen heb ik zeker wat gehad.dit vindt ik echt een heel leuk en interessant blog voor echte vrouwen. er worden verschillende onderwerpen besproken van DIY tot fashion trends. over alles is er wel iets te vinden.


dit waren mijn favoriete blogs. neem zeker even een kijkje op de blogs want ze zijn echt de moeite waard!

wat zijn jouw favoriete blogs?

1 opmerking: