dinsdag 12 november 2013

TAG: Get To Know Me

Omdat ik dit blog nog niet zo lang geleden heb gestart vindt ik het wel leuk om een tag met persoonlijke vragen over mezelf te doen. Ik hoop dat jullie het interessant vinden.
Geboortejaar?

Ik werdt geboren in 1998

Hoe lang ben je?

Ik ben 1,68. Heel gemiddeld denk ik :) 

Waar dacht je aan toen je vandaag wakker werd?

Neee! Ik heb me verslapen! ik moest mijn proefwerk Aardrijkskunde nog verder leren!

Waar ben je op dit moment?

Aan mijn bureau. Achter mijn Computer

Single/relatie?

Ik ben Single

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig:

Een Dromer, Chaoot, beetje filosofisch ingesteld, gestoord

Guy/Girlcrush:

Nee, ik ben niet verliefd op het moment (hoewel ik Viggo Morrensen in Lord of the Rings best leuk vindt ;p)
en mijn favoriete meisjes idool is op dit moment denk ik  Ariana Grande.

Wat zou je op dit moment graag willen?

Shoppen bij de Primark en dan gelijk naar de onesie afdeling! Op dit moment wil ik trouwens graag een koekje want ik heb honger.

Wat is je doel in het leven?

Eerlijk gezegd weet ik dat nog niet zo goed. Ik ben pas 15 en ik zou op dit moment nog niet weten wat ik later wil bereiken. Wat ik later wel zo willen is een oud maar niet creepy huisje waar ik helemaal mijn eigen draai aan kan geven. Wat ik later zou willen worden... Iets met mode, dieren, schrijven, creativiteit... Aaah! er is zo veel waar ik later wel iets mee zou willen doen!

Waar ben je bang voor?

spinnen! nee grapje. Ik ben best bang om dingen die mij dierbaar zijn kwijt te raken en dat mensen om wie ik geef me ooit zullen laten vallen. 

Heb je je rijbewijs?

Ik ben 15. Dat zegt genoeg toch :)Nagellak of lippenstift?

Nagellak! Met nagellak kun je zoveel leuke dingen doen! Ik moet alleen wel echt mijn nagels is laten groeien. Ik heb best wel zwakke nagels omdat ik vroeger nagel beet en daardoor breken ze heel snel af. Jammer! Lippenstift vindt ik wel leuk voor later maar nu vindt ik het iets te volwassen staan en bovendien ben ik echt zo'n persoon die de heledag vrolijk met lipstick op zijn voortanden zou rondlopen zonder het door te hebben :)Wat is je favoriete seizoen van het jaar?

Mmm, lastige vraag. De zomer vindt ik het vrolijkste seizoen maar soms kan het ook wel weer erg benauwd zijn. De lente vind ik ook een heel vrolijk seizoen maar het is een beetje een twijfel seizoen het is niet warm het is niet koud. De herfst is het gezelligst maar de regen en windt vind ik dan weer wat minder leuk en de winter is leuk door de sneeuw en de feestdagen alleen zooo koud! Ik denk dat ik voor de Herft ga omdat je dan van die leuke wollen truien en dikke cozy sokken kan dragen. Ik hou wel van die stijl. Het seizoen is natuurlijk ook prachtig door alle gekleurde blaadjes en warme kleuren.

Wil je ooit gaan trouwen?

Ja zeker! hoewel ik er nu nog niet zo mee bezig ben lijkt het me toch leuk om ooit te trouwen.

Ben je een healthy-freak?

Een healthy freak zou ik mezelf niet noemen. Integendeel. Ik hou heel erg van snoepen en stiekem vindt ik alle ongezonde dingen toch wel het lekkerst. Fruit eet ik vééél te weinig maar ik doe wel aan Karate en Paardrijden. Ik doe niet aan drugs, alcohol en roken en dat is zeker ook niets voor mij. misschien dat ik later hooguit een keer een wijntje neem voor de gezelligheid maar daar blijft het ook wel bij denk ik. Want nu moet vind ik alles waar alcohol in zit vies en van rooklucht krijg ik het benauwd. Edit: we hebben een paar weken geleden een blender gekocht en nu drink ik niets anders meer dan smoothies dus zo ongezond ben ik niet meer :)

Wat voor kleur haar en lengte heb je?

Ik heb donkerblond bijna bruin, halflang haar. Ik heb het heel lang tot net over mijn schouder gehad maar Ik laat het nu lang groeien omdat ik er wat meer mee wil doen dan alleen maar los. 

Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag?

Mijn make- up stash is eigenlijk nog vrij klein en ik zou 'm graag willen uitbreiden. Ik bijvoorbeeld graag een sleek pallet willen en goeie kwasten zijn ook nog een punt op mijn lijstje. Qua kleding wil ik héééél erg graag een onesie en ik wil een keer flink gaan shoppen bij de primark. Ik woon in een uithoek in Zeeland dus shoppen bij de primark is echt een dagje weg voor mij. Waarschijnlijk ik in januari en kan eigenlijk niet wachten!

Heb je tattoos?

Nee en ik ga er ook nooit een nemen. Ik vindt het niet mooi en het gaat nooit meer van je lichaam af. Als ik een tattoo zou nemen zou ik een klein symbooltje nemen wat voor mij een hele speciale betekenis heeft. Verder blijf ik ver weg van de tattoo wereld. 

Heb je piercings?

Nee behalve gaatjes in mijn oren maar ik weet niet of dat ook meetelt :). Net als tattoo's zijn piercings ook dingen waar ik weinig mee heb. 

Draag je een bril?

Nope. Op dit moment heb ik nog twee prima kijkers :)

Wat is jouw perfecte pizza?

ik houdt van alle pizza's als er maar geen vis op zit. De lekkerste vindt ik toch wel Margaritha en Mozarella. 
Niet heel bijzonder dus :)

Favoriete eten/drinken?

Shoarma (het liefst zelfgemaakte) en Sushi! Mijn favoriete drinken is warme chocolademelk en sinaasappelsap. Ik ben niet zo weg van hollandse pot! Boerenkool en Hutspot. Blegh!

Wat is je favoriete parfum?

Ik heb niet echt een bepaalde parfum die ik super lekker vindt. Ik houdt wel erg van bloemige en fruitige geuren maar niet misselijkmakend. 

Wat is het laatste wat je kocht?

Essence losse poeder, een essence blush kwast, essence silky touch blush en blistex lippenbalsem. Ik had een tussen uur  heh heh

Wat deed je vanochtend om 08:00 uur?

Mijn fiets uit de warboel van fietsen bevrijden om me vervolgens naar school te haasten. Favoriete ijsje?

Hazelnoot en Chocolade mmm...

Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op?

ik ben zo iemand die laat naar bed gaat en  's ochtends niet uit zijn bed kan komen. In het weekend blijf ik met gemak tot 11 uur in mijn bedje liggen. Vroeg opstaan is niet mijn sterkste punt.


Wat zijn je plannen voor 2014?

Shoppen! Met succes overgaan naar de 4e klas en heel veel lol maken!Met hoeveel kussens slaap jij?

even tellen.. 1,2,3,4,5,6... 8 kussens maar liefst! Ik ben een beetje een pillow addict. het geeft gelijk een stuk meer sfeer aan je kamer en in de winter is het heerlijk warm. het liefst maak ik mijn bed om z'n amerikaans op en dat is dus met heel veel kussens :)

Ben je een ochtend of avond persoon?

100% avond persoon. lekker gezellig op de bank naar de televisie kijken of iets leuks in elkaar knutselen. 's ochtends kom ik pas rond een uur of 10 op gang. Op een gewone schooldag dan...

Ben je geordend of rommelig?

Ik ben heel chaotisch. ik hou het maximaal twee weken vol om mijn kamer netjes te houden. Aan de andere kant vindt ik het ook heel leuk om mijn hele kamer over hoop te halen, alles wat ik niet meer nodig heb weg te doen en dan alles weer netjes in te richten. 

Wat wil je op dit moment graag zien?

The Hobbit deel 2. Ik ben helemaal verslaafd aan de Lord of the rings/hobbit films. ik heb ze stuk voor stuk al zo'n 10 keer gezien.


Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt?

Geen idee! ik zie wel wat de toekomst me brengt

Wie mis je op dit moment?

Mijn oma. ze is in 2010 gestorven en het was altijd super gezellig met haar. 


Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf?

Mijn ogen. Ze zijn lichtblauw in combinatie met donker haar en dat vindt ik best mooi. Moeilijke vraag dit. ik vindt mezelf al snel arogant overkomen :)

Ben je verlegen?

vroeger was ik heel verlegen. ik heb groep 2 overgedaan omdat ik het hele jaar bijna niets had gezegd. Dat gaat nu al een stuk beter. Als ik een nieuw persoon ontmoet ben ik altijd nog wel een beetje verlegen maar als ik me op mijn gemak voel bij iemand ben ik een echte kletskous!

Heb je een accent?

niet echt een accent. Ik woon al mijn hele leven in Zeeland dus ik zal misschien afentoe wel een klein accentje hebben maar dat is maar heel minimaal. stiekem vindt ik zeeuws namelijk niet zo'n mooi accent. sorry zeeuwse mensen!

Zussen/broers, hoe oud?

Ik heb een broertje van 10 waar ik het over het algemeen goed mee kan vinden. 


Hoe ziet jouw dagelijkse leven eruit?

5 dagen in de week naar school. op woensdag avond naar Karate en op Maandag avond naar Paardrijden. Mijn ouders zijn gescheiden dus ik ga om het weekend naar mijn vader. 


Wow! dat was een lange vragenlijst! nu weten jullie in ieder geval al wat meer over mij. ik hoop dat jullie het leuk vonden! en als je vaker een tag wilt laat het dan even weten!

X. Galina
2 opmerkingen: